Beauty

REVIEW: MAKEUP REVOLUTION SOPH X 24 EYESHADOWS PALETTE

Makeup revolution

Yes, here i am, iknow. Long time no see. Maar hier ben ik weer met een leuk palette die ik gekregen heb en al super lang op mijn verlanglijstje had staan. Het palette van Sophdoesnails in samenwerking met makeup revolution. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Makeup revolution

Ik heb hier mega veel goede verhalen over gehoord, ik had hem al zo lang in mijn winkelmandje liggen op verschillende online webshops, en heb hem meerdere keren in m’n handen gehad toen ik het palette in de winkel zag liggen, maar gek genoeg nooit gekocht, maar nu heb ik hem eindelijk en ik ben mega benieuwd.

Alleen de verpakking vind ik al super mooi en heel clean gemaakt, poeder roze met gouden details. Ik vind het uiterlijk altijd heel belangrijk bij een makeup product. Soms wil ik wel eens iets kopen alleen omdat ik de verpakking mooi vind, oeps. Ik vind dat ze dit goed heeft gedaan.

Toen ik het mooie doosje opende dacht ik, yes girl hier kan ik veel mooie looks mee maken, want wauw hoe pretty zijn al die kleuren. Er zitten 24 kleuren in van matte naar shimmer en van neutraal naar vel. Je kan er echt alle kanten mee op. Ik denk ook wel dat dit pallet voor iedereen geschikt is omdat er veel warme, maar ook koele kleuren in zitten. Het is leuk om met de verschillende kleuren te spelen en heb ook veel leuke ideeën voor een ooglook.

Ik heb de kleuren natuurlijk 1 voor 1 geprobeerd, het eerste wat me opviel was dat de oogschaduw’s zo lekker zacht en romig aan voelen en dat ze heel makkelijk over de huid heen glijden, ze zijn goed gepigmenteerd en je kan de kleuren makkelijk uit blenden.

Penquin – pancakes – fairy lights – pink champagne – iced coffee – cuppa tea

Grow old – sparks fly – smokey bronze – mixed berries – tiramisu – peaches

Cloudberry – pumpkin – pine tree – petrol – pug – danger

strawberry sweets – festive flame – copper coin – mug cake – rosewood – nightmare

Het palette kost 10,49 euro.

Het palette is op meerdere plekken te verkrijgen HIER bijvoorbeeld, maar ook in meerdere drogisterijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.