Beauty

Milani baked blush Luminoso review

Luminoso? Ja, dat is inderdaad de meest bekende en gehypede blush van Milani en iedereen raves about it. Het zou een geweldig mooie blush moeten zijn aan de verhalen te lezen, zien en te horen. Poosje geleden heb ik een bestelling geplaatst bij de Boozyshop en heb ik de blush ook aan mijn stash toegevoegd. Wat vind ik er van?

Milani blush Luminoso

Over de verpakking van de Luminoso baked blush. 

Leuke verpakking met mooie gouden details. Het doosje klik je dicht. De blush lijkt er wat losjes in te zitten, maar tot nu toe is het nog in goede staat. Het heeft een plastic verpakking maar oog chic door het goud wat er in verwerkt zit. Tussen al mijn blushes springt deze er toch wel boven uit. Ook zit er een spiegel in met een klein kwastje. Maar waar dan?

Milani blush Luminoso

Tadaaaa, het spiegeltje met het kwastje zit verborgen onder de blush waar je heel makkelijk bij kan. Een spiegel is altijd handig om bij een product te krijgen, het kwastje zelf gebruik ik niet. Ik vind de haren net iets te hard en daardoor brengt het naar mijn mening niet fijn aan. Ik gebruik ook liever een wat grotere kwast zodat het smooth aanbrengt en er geen vlekken ontstaan.

Milani blush Luminoso

Over de baked blush Luminoso. 

Het heeft een geweldig mooie koraal/zalm kleur met gouden glitters er in verwerk. Hele warme kleur.  Het is een poederige blush, dat voelde ik meteen al met het swatchen, maar wow! echt wel gepigmenteerd, maar toch niet tè. De kleur is op te bouwen. Het ziet er fris uit in het gezicht, je kan de kleur heel natuurlijk maar ook wat heftiger aanbrengen. Het geeft een mooie glow.

Zonder flits:
Milani blush Luminoso
Met flits:
Milani blush Luminoso

Close up:

Ik heb een natuurlijke look aangebracht en de foto in daglicht gemaakt zodat ik jullie het beste beeld kan geven, van hoe de kleur op mijn gezicht lijkt. Ik heb een normale hoeveelheid blush aangebracht. Ik denk dat ik twee keer met de kwast lichtjes door het product ben heen gegaan en aan heb gebracht op mijn huid. Het is op te bouwen en je kan het ook nog subtieler aanbrengen dan wat ik gedaan heb.

Milani blush Luminoso

 

Conclusie.

Dit was mijn allereerste product van Milani en ik ben eigenlijk wel blij verrast. Ik ben nieuwschierig geworden en wil eigenlijk wel meer producten van hun uit testen. De blush voelt ook echt fijn aan en de pigmentatie is top. Milani heeft een groot assortiment qua blushes (en andere makeup producten) als je deze blush toch net ietsjes to heavy vindt of je houd meer van wat koelere tinten kan je altijd een kijkje nemen, ze hebben veel keuze! Ik raad ze zeker aan!

Prijs en waar te koop? 

Zelf heb ik deze blush HIER besteld in de Boozyshop voor €9,95. Heel easy om het hier te bestellen aangezien het een NL online webshop is. Je kan betalen met IDEAL. (er komen wel een paar € verzendkosten overheen). Ook is de blush te bestellen o.a via Themakeupspot en Beautybay.

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Milani baked blush Luminoso review”

  1. Hi! Very, very cool :)))…looks really good and seems to fit to your skin ;)…I#M searching for one, which fits to mine :D….By now I want to try ist with CBD Hanföl….I’m curious about it 😉 Have a nice sunday 😉 Yours, Pia 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.