Beauty

Colourpop Mini Ultra Matte Lip review + swatches

Yay, de ultra matte lippies! Vandaag een korte review met swatches van een setje mini’s. Ik zie ze steeds vaker voorbij komen en ik hoor er heel veel goede verhalen over. Ik ben gek op lip producten, ik was heel benieuwd. In deze review geef ik mijn mening en laat ik zien hoe ze op mijn lippen staan.

Zoals we gewend zijn van Colourpop hebben ze heel veel kleur keuze, voor ieder wat wils. Van fair nude naar classic rood, tot zelfs zwart!

De matte lips zijn ongelofelijk gepigmenteerd en ze voelen heel licht aan op de lippen. Door de fijne spons applicator brengt het naar mijn mening heel makkelijk aan.

Ik heb een mini size kit aangeschaft genaamd first date.  De set bevat 5 kleuren. Ik heb het setje gekocht voor $18,- Nu in de aanbieding voor $12,-

Dit zijn de kleuren;
Fresh cut – Viper – Sunday – Bumble – More Better

Fresh cut: 
Een neutrale roze kleur met een matte finish. Super goed gepigmenteerd en droogt binnen 3 seconden op. Op de lippen is de kleur wel wat lichter dan in de verpakking.

Fresh cutFresh cut

Viper: 
In de verpakking en als swatch lijkt de kleur donker roze, maar op de lippen neigt de kleur toch iets meer naar paars. Hele mooie kleur, niet te heftig. Ook heeft het weer een matte finish en droogt binnen enkele seconden op.

ViperViper

Sunday: 
een hele zachte, warme roze nude kleur, dit is mijn favoriet van de 5 kleuren. Deze is uiteraard ook mat en droogt ook binnen een paar seconden op.

SundaySunday

Bumble: 
Hele warme roze kleur met een vleugje bruin. Super mooie kleur. Binnen een paar seconden weer mat opgedroogd. Ook dit is een favoriet.

BumbleBumble

More better:
Mooie diepe berry kleur met een roze en rode wijn kleur als ondertoon. Bij deze liquid had ik het idee dat 1 laag niet volledig de lippen dekte, ik heb meerdere lagen aan moeten brengen. Wel een hele mooie kleur en een stuk donkerder dan de anderen, droogt niet zo snel op, maar is wel weer mat.

More betterMore better

ik heb dit setje mini’s gekocht gewoon op de Colourpop site zelf. Ik heb het laten bezorgen via Shipito!

 

 

 

 

1 thought on “Colourpop Mini Ultra Matte Lip review + swatches”

  1. Looks great! Thank you for this post! This weekend I had to think about all stuff like Aluschrauben ….oh my god, it’s a topic for men, now i need a bit girly-stuff…so thank you for your inspiration ! Best wishes, Nora 😉 <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.