Beauty

Urban Decay Naked Heat palette review+swatches

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay, wie kent het merk niet? Volgens mij de meeste makeup goeroes wel. Zelf vind ik het merk geweldig, maar nog nooit eerder een Naked palette gekocht. Naked Heat leek me een super mooi palette en was zeer benieuwd. In deze review laat ik jullie zien wat ik er van vind en swatch ik de kleuren voor jullie!

Urban decay Naked Heat

 

Het palette is gekomen met een kartonnen doosje erom heen, wat je uitschuift alsof je er een lucifer uit wilt halen. Heel mooi vormgegeven vind ik zelf. Het doosje is prachtig en voelt heel stevig aan. Je ziet veel verschillende effecten van kleuren terugkomen op het doosje. Heel cool. Uuhh heat bedoel ik natuurlijk haha! Good job UD!

Urban Decay Naked Heat – € 55,-

Urban Decay Naked Heat

Het palette heeft 12 prachtige kleuren, een grote spiegel en een dubbelzijdige kwast.

Het palette zoals de naam al zegt heeft mega warme kleuren. En laat ik dat nou net het allermooiste vinden. Van koper naar rood tot warm bruin en van mat tot glanzend. Een doosje vol variatie.

Urban Decay Naked Heat

Aan beide kanten zit zoals ik al zei een kwast, de haren zijn lekker zacht maar voelen wel heel stevig aan. Je moet oppassen hoe je het kwastje gebruikt. Je kan er oogschaduw mee aanbrengen, maar ook mee vervagen. Zelf heb ik hem voor in mijn arcadeboog gebruikt, ik ben er zelf niet heel gek op omdat hij een beetje streperig kan aanbrengen, maar wel handig dat het bij het doosje in zit.

Ik houd ervan dat UD er een spiegel bij in heeft zoals volgens mij in al hun palettes. Natuurlijk heel handig als je het palette mee wilt nemen, heb je altijd een spiegel bij de hand. En de spiegel is ook nog eens mega!

Urban Decay Naked Heat

Ounce – Chaser – Sauced – Low Blow – Lumbre – He Devil

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked Heat

Dirty talk – Sorched – Cayenne – En Fuego – Ashes – Ember

Als je niet van warme tinten houdt, is dit geen aanrader voor jou. De kleuren vind ik zelf heel mooi en super gepigmenteerd. Ook tijdens het swatchen voelde ik dat de kleuren heel zacht en romig aanvoelden. Er zaten 2 kleuren bij, En Fuego en Ashes die ik iets stroever aan vond voelen en ook de pigmentatie is ietsjes minder dan bij de andere 11 kleuren, maar zeker niet veel slechter.

De oogschaduws brengen fijn aan. Ik vind ook leuk dat er matte en glanzende tinten zijn. Je kan veel variëren. Ik vind het een aanrader.

Het Urban Decay Naked Heat palette kan je HIER online bestellen en is te koop in geselecteerde ICI PARIS filialen

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.