Beauty

Colourpop lippie stix review & swatches!

Colourpop

Een tijdje geleden heb ik een paar producten van Colourpop overgekocht via UNW. Ik vond ze geweldig. Ik kon het niet laten om nog een paar producten aan te schaffen wat ik nog op mijn verlanglijstje had staan.

Ik heb het HIER besteld en laten verzenden via Shipito. Ik heb het besteld op 6 September, op 19 September lag het bij shipito en op 28 September kreeg ik het pakketje binnen. Het ging echt super snel ondanks dat Colourpop vertraging had.

 

Toen ik het pakketje opende lag er een boekje op met informatie en ook een persoonlijke kaart met een liquid lipstick die ik er bij kreeg.

colourpop 

Het is een mat zwarte kleur, je moet er van houden. Zelf vind ik het te heftig en zou ik hem ook niet dragen. Ik zou de lipstick wel aanraden voor de mensen die er nog naar opzoek zijn. Ik heb hem zelf geprobeerd. Hij is mega dekkend en heel gepigmenteerd. De lipstick is heel lastig van je lippen af te krijgen, hij blijft dus wel heel goed zitten.

In deze bestelling zitten veel producten, ik ga het daarom in dit artikel hebben over de lippie stix die ik besteld heb, de andere producten komen in een ander artikel. 

 

Lippie sticks

ik heb vier lippie stix besteld, ik had deze producten nog nooit geprobeerd, maar wel heel veel goeie verhalen over gehoord.

 

 
Zonder flits                                                                   Met flits 

Bichette: Een donker rode wijn kleur met een hintje paars erin. Super mooie diepe kleur en zeker leuk straks in de winter. Het is een matte kleur, maar droogt totaal niet uit. Er zit wel een klein geurtje aan, maar zeker niet storend.

Lippie stix 

 
Zonder flits                                                               Met flits

Lady: De kleur is heel diep donker paars. Zelf hou ik daar wel van. Hij brengt best creamy aan ondanks deze ook een matte finish heeft. De kleur vervaagd wel wat sneller dan de vorige lippie stix. Ik zou er wel een donkere lip potlood onder dragen zodat de kleur langer blijft zitten en de kleur wat minder in de lijntjes trekt. De lippie stix heeft een sterkere geur dan de vorige, zelf vind ik dat niet fijn. Ik heb hem daarom ook nog niet vaak gedragen.

Lippie stix 

 
Zonder flits                                                                     Met flits 

Baewatch: Toen ik de kleur op mijn lippen wou aanbrengen, rook ik gelijk weer die sterke geur, heel jammer van de lippie stix. De kleur zelf is weer prachtig, een mooie matte mauve kleur. Hij voelt ook weer heel hydraterend aan en glijdt soepel over de lippen heen. De kleur is goed gepigmenteerd.

Colourpop 

 
Zonder flits                                                             Met flits

Oh snap: een mooi roze/bruine nude. Deze kleur heeft ook weer een matte finish. Ik vind dat deze lippie stix qua geur de sterkste geur heeft van alle lippie stix die ik besteld heb. Daarom heb ik deze kleur ook nog maar 1 keer gedragen. Hij glijdt


wel als boter over de lippen heen en droogt mooi op.

 

Alle lippie stix varianten hebben een dunne witte verpakking, het ziet er heel clean uit. Op de huls staat het product geschreven in holografische letters. De kleur en de naam van het product is te vinden aan de onderkant van de lippie stix. 

De lippie sticks kosten; $5.00  = € 4,23

Ook bestellen? dat kan HIER
Ik heb het besteld met behulp van SHIPITO
Als je meer wilt weten over het bestellen van Colourpop, zoek dan op facebook naar de groep Colourpop Fantastics en wordt lid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.