Beauty

Ofra X Nikkietutorials highlighter Everglow Review!

Ofra Cosmetics

Elke blogger/youtuber kent haar wel, Nikkietutorials. Mega grote YouTube ster. De grote hit die ze maakte 2 jaar geleden op het filmpje The power of MAKEUP  met maar liefst 36 Miljoen views. Ze heeft een poos geleden een samenwerking gehad met Ofra Cosmetics en een prachtig collectie samengesteld met 3 liquid lipsticks & een highlighter wheel. Vandaag ga ik de highlighter voor jullie reviewen.

Ofra Cosmetics 

De highlighter wheel heeft 3 kleuren die je zowel apart als gecombineerd kan gebruiken. De 3 kleuren zijn bedoeld voor elk huidtype, voor iedereen wat wils. heel leuk over nagedacht. De kleuren die te donker voor jou zijn kunnen ook goed gebruikt worden als oogschaduw.

De aller lichtste kleur is wit, voor de lichte huid.
De kleur aan de linker kant heeft een mooie champagne kleur, voor de medium huid, maar kan ook goed gebruikt worden voor de wat lichtere huid.
Het mooie koperen kleurtje is voor de donkere huid.

Ze zijn ook goed met elkaar te combineren!

 
Zonder flits!

 
Met flits!

De kleuren zijn echt geweldig gepigmenteerd en heel intens, super super mooi. Ze voelen ook heel romig aan en zijn heel gemakkelijk aan te brengen. Zelf gebruik ik voor een highlighter altijd een fan brush, met dit product raad ik aan om een iets kleinere kwast te gebruiken als je echt 1 kleur wilt aanbrengen.

Dit product is handig voor in je stash en ook voor op reis, je hebt en een highlighter en 3 leuke oogschaduws bij de hand. ik raad dit product aan!

Ofra X nikkietutorials highlighter everglow kost €29,95

ik heb hem gehaald bij de Boozyshop, maar is uiteraard verkrijgbaar in meerdere webshops.

1 thought on “Ofra X Nikkietutorials highlighter Everglow Review!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.