Beauty

NIEUW! Sleek highlighting palette: Distorted Dreams

Sleek palette highlight

Jullie kennen vast allemaal wel het welbekende highlighting palette Solstice  van Sleek, prachtig, 1 van mijn favorieten, alleen die mooie gouden verpakking al LOVE IT! Daarom was ik ook heel benieuwd naar de nieuwste Sleek highlighting palette Distorted Dreams. Hij ligt nog niet zo lang in de winkels, wel wat veelbelovende foto’s voorbij zien komen, dus ik besloot hem ook maar in m’n armen te sluiten.

 Sleek palette highlight

Vaak zijn de doosjes van Sleek zwart, maar deze keer was het zilver weerspiegelend. Het doosje sluit niet magnetisch zoals bij de andere highlighting palettes, maar klikt dicht zoals de blushes en de oogschaduw palettes. Ook zit er weer een mooie grote spiegel bij in.

Sleek palette 

De kleur links bovenin, het kleine vierkantje in het midden en de kleur rechts onderin zijn crème producten.

 
Zonder flits                                                                  Met flits

Blauwe kleur, groene kleur en een roze kleur

Ik vond de crème producten heel lastig in gebruik op mijn arm & gezicht. Als ik er met mijn vinger doorheen ging, leek het een beetje alsof het begon te smelten. Het glijd zo over je huid heen, net alsof je het er ook zo weer afveegt. Je moet dus echt veel product gebruiken om een mooi effect te creëren. Wel hele leuke en speelse kleuren. Je ziet niet vaak een blauwe of groene highlighter, dat vind ik wel heel erg leuk aan dit paletje!

De andere 2 kleuren zijn vaste poeder producten.

Oranje kleur en een roze kleur.

Er  zit niet heel veel pigment in zoals de vorige Sleek highlighters. De roze highlighter valt tegen, niet heel veel glow, wel leuk voor iemand die van hele subtiele highlighters houdt. Daarin tegen is de oranje highlighter wel wat gepigmenteerder en geeft meer glow.

Zelf vind ik het mooist om het gecombineerd te gebruiken. Dan krijg je het mooiste effect.

Sleek highlighting palette Distorted Dreams €13,95

O.a te koop bij de Dio, etos, DA, Ici Paris XL 
Zelf heb ik hem bij de Boozyshop gekocht.

2 thoughts on “NIEUW! Sleek highlighting palette: Distorted Dreams”

  1. Fijne review! Ik houd zelf niet zo van crème highlighter (dat blijft bij mij nooit zo mooi zitten als poeder), dus ik denk dat dit palette in dat opzicht niet genoeg voor mij zou bieden. De oranje highlighter vind ik er wel mooi uitzien!

    1. Dankjewel! Ik houd zelf ook meer van een poeder variant hoor! Alleen voor de afwisseling vind ik het wel een keertje leuk. En nee, ik raad dit dan inderdaad niet aan, dan zou ik eerder gaan voor de andere highlighter palette die ik ook in dit artikel benoemd heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.