Beauty

Jeffree Star Cosmetics- velour liquid lipstick review!

Jeffree Star velour liquid lipstick

JeffreeStar liquid lipstick rood bruin paars

Ik heb er enorm veel over gehoord, de liquid lipsticks van Jeffree star!
Zelf was ik er ook heel benieuwd naar, op het moment dat ze in Nederlandse webshops verkocht werden, heb ik er ook gelijk twee besteld.

De liquid lipsticks zitten in een doorzichtige huls met een opvallende, knalroze dop. De huls heeft roségouden details. Op de dop en rondom de huls zie je sterren. Zelf vind ik het er heel mooi en vrolijk uitzien.

 

Jeffree star liquid lipstick anna nicole

Jeffree Star velour liquid lipstick € 20,95

De kleuren die ik besteld heb:

ANDROGYNY: Dit vind ik de mooiste van de 2! Super mooie, bruine kleur met een hintje paars erin. Ook weer een matte finish!

ANNA NICOLE. Super mooie, opvallende, zomerse kleur. Ik zal de kleur beschrijven als een heldere oranje rode kleur. Heel dekkend met een matte finish! Lekker vel, daar hou ik persoonlijk wel van!

 

De applicator heeft een kuiltje wat ik super handig vindt en waardoor het gemakkelijker aanbrengt. Min puntje vind ik dat het wel een grote applicator is. Ik had het fijner gevonden als het iets kleiner was geweest. Dan had je het wat preciezer aan kunnen brengen.

 

De lipsticks voelen heel licht en soepel aan en de substantie is heel vloeibaar en dun. Ze glijden heel gemakkelijk over je lippen heen. Ze zijn heel dekkend, 1 laagje is voldoende. Bij mij blijft de lipstick ongeveer 4 uurtjes zitten, maar dat hangt ook af van de hoeveelheid eten en drinken ik gehad heb. Als het begint te slijten, kan je ze weer gemakkelijk aanbrengen zonder dat het zich ophoopt. Super product dus. Er zijn mega veel verschillende kleuren, voor ieder wat wils. Ik zeg DOEN!

HIER Verkrijgbaar (NL Webshop)

3 thoughts on “Jeffree Star Cosmetics- velour liquid lipstick review!”

  1. Pingback: Google

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.